hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 20-10-2017

Laatste nieuws

Veel publiek verwacht vanavond !!
2017-10-13 07:37:38
Dames en heren,

Vanavond vrijdag 13.okt speelt FC Marlène haar thuiswedstrijd in de competitie tegen HV/ Veerhuys uit Hoorn.

Alhoewel het seizoen pas net onderweg is, heeft HV/ Veerhuys al een turbulente tijd achter de rug. Aan het eind van de voorbereiding werd er namelijk al afscheid genomen van de net aangestelde nieuwe hoofdtrainer Jaap Kaleveld. Kaleveld werd een gebrek aan communicatie en vakkennis verweten. In zijn kielzog vertrok zoon Ferdy Kaleveld ook bij HV/ Veerhuys. De vervanger werd overigens snel gevonden. Antoine Gooyers, net na negen jaar hoofdtrainer afgezwaaid, besloot de handschoen maar meteen weer op te pakken. Op het oog ook de enige juiste keuze om zo vlak voor de competitie, als je dan toch de trainer ontslaat, terug te grijpen naar zekerheid. In het bekertoernooi ging het nog klungelig mis voor de Hoornaren, maar in de competitie heeft HV/ Veerhuys een aardige start achter de rug. Tijdens de seizoensopener werd Amicitia/ Ben Zeegers met 3 – 2 verslagen en ook Watergras moest er daarna aan geloven met 10 -7. Vorige week werd de eerste nederlaag geleden tegen asv Lebo. Echter met zes punten uit drie duels een prima start.

FC Marlène heeft qua puntentotaal een beroerde start achter de rug. In de openingswedstrijd uit bij TPP werd in de absolute slotfase een punt veilig gesteld, terwijl in de tweede wedstrijd thuis tegen asv Lebo twee punten werden weggegeven. Met nog één minuut te spelen werd een 3 – 1 voorsprong weggegeven. Vorige week leek een zwaar gehavend FC Marlène een megastunt te realiseren, door bij ’t Knooppunt te zegevieren. Echter kon een 3 – 2 voorsprong niet worden vastgehouden en ging ’t Knooppunt er toch met de drie punten vandoor.

De wedstrijd van vrijdag is dus gelijk een hele belangrijke voor de Sport Performance formatie. Met twee punten staan de Waarders namelijk op de één na laatste plaats. Om niet te lang onderin te blijven hangen zijn drie punten noodzakelijk. FC Marlène is echter gewaarschuwd, want in de voorbereiding werd er nog van HV/ Veerhuys verloren.

Voordat de hoofdmacht aantreedt speelt eerst nog Jong FC Marlène haar competitie wedstrijd tegen zvv Urk. De ploeg van coach Carlo van der Waals vloog afgelopen maandag uit het bekertoernooi door een 3 – 2 nederlaag bij Leekster Eagles. In de competitie werd er tot nu toe één keer gewonnen en tweemaal verloren. Zvv Urk speelde tot nu toe twee keer gelijk en verloor één maal.

Mede namens het bestuur van FC Marlène wensen wij u veel plezier bij deze wedstrijden.

Eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 27 oktober uit tegen Hovocubo.
Lees meer »
FC Marlene 2 uit de beker.
2017-10-10 08:03:56
FC Marlene 2 verliest met 3-2 van Leekster Eagles 1 en is uitgeschakeld voor de KNVB Beker.

Gisteravond moest Jong FC Marlene de Knvb beker wedstrijd inhalen wegens autopech vrijdag 29.sept.

Volgens coach Carlo van der Waals was de nederlaag onterecht.

We hebben zoveel kansen gehad en als je ze zelf niet maakt dan doet de tegenstander het wel.

A.s vrijdag speelt FC Marlene 1 thuis tegen Veerhuys aanvang 21.30 uur en ervoor speelt FC Marlene 2 tegen ZVV Urk aanvang 19.30 uur.

Kom kijken en steun onze jongens !!
Lees meer »
FC Marlene verliest onnodig !
2017-10-08 16:32:33
Marlène wel de complimenten, niet de punten Een piepjong en onervaren FC Marlène heeft landskampioen 't Knooppunt het vuur aan de schenen gelegd. Na een gespannen begin, nam de formatie van Jagdewsing de wedstrijd over en creëerde een 2-3 voorsprong. Slechts door de combinatie van een misser bij het arbitrale trio en de efficiëntie van de Amsterdammers kwam 't Knooppunt nog langszij: 4-3.

Na 10 minuten keek FC Marlène tegen een 2-0 achterstand aan in het huis van de kampioen. Twee persoonlijke fouten werden grandioos afgestraft door de thuisploeg. Zonder Hamdaoui en Dol leek het dan ook een moeilijke avond te worden. Totdat de Heerhugowaarders een stiekeme aansluitingstreffer scoorden. Een prima schot van Cretier werd door Kossen bij de tweede paal ingetikt.

Toen ook Havermans het net vond, groeide het vertrouwen bij blauwwitten. Met 2-2 en goed spel de rust in, hadden weinigen verwacht, behalve misschien coach Jagdewsing. Hij prepareert zijn team al weken zodanig dat zijn spelers het meeste uit hun mogelijkheden halen. Nu nog een klinkend resultaat. Dat leek er te komen toen in de tweede helft goaltjesdief Havermans voor de 2-3 tekende. Ook in de fase na zijn doelpunt was het niet de thuisploeg, maar FC Marlène dat aandrong. Een pechmoment voor Hakopov leverde echter de gelijkmaker voor 't Knooppunt op. Zijn ongelukkige handsbal leidde tot een strafschop: 3-3.

Nadat een vergelijkbare situatie aan de andere kant niet in een strafschop uitmondde, werd Ceyar in een uitbraak getackeld. Dat de scheidsrechters vervolgens de bal drie meter naar voren legden, was voor vriend en vijand een raadsel (zie foto's). Vanaf een meter of zes werd de bal hard binnengeschoten: 4-3. FC Marlène verliet daarmee Amsterdam met opgeheven hoofd, maar zonder
Lees meer »
Peter Rozenbeek geselecteerd en ontmoet 2 ex keepers van FC Marlene
2017-09-21 07:40:11
Peter Rozenbeek geselecteerd voor Nederlands zaalvoetbalteam !

Bondscoach Max Tjaden heeft doelman Peter Rozenbeek uitgenodigd voor een training stage van het Nederlands zaalvoetbal team op 30.september en 1 oktober.

Hij wordt verwacht op:

KNVB Campus

Teamhotel / trainingscentrum / sporthal

Woudenbergseweg 56-58

3707 HX Zeist

Peter Rozenbeek zal in Zeist nog 2 andere keepers ontmoeten die bij FC Marlene hebben gespeeld namelijk Barry de Wit en Dave Stet.

Het bestuur wenst Peter veel succes.
Lees meer »
Nieuwe Subsponsor voor FC Marlene.
2017-09-20 09:17:23
Nieuwe subsponsor voor FC Marlene.

Samlex Europe B.V. is een gespecialiseerd hightech bedrijf in ontwikkeling, productie en distributie van DC power conversion products waaronder omvormers, acculaders, regelaars tbv PV modules, en DC-DC converters.

1998 levert Samlex haar producten aan klanten in Noord, Centraal en Zuid-Amerika, Europa, Australië & Nieuw Zeeland.

De Samlex producten worden veel gebruikt in autonome commerciële zonne-energie installaties, mobiele-en maritieme toepassingen en in de industrie.
Lees meer »
FC Marlène steelt een punt in Rotterdam
2017-09-18 08:46:06
Met een man minder scoren, een penalty tegen op acht seconden voor tijd, een ding kun je de ploeg van Anand Jagdewsing niet ontzeggen: veerkracht.
Lees meer »

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 27 oktober, 19.30 uur
De Opgang, Zwaag

 
Hovocubo FC Marlene 2
Hovocubo 2 FC Marlène 2

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 13 oktober, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Zvv Urk
FC Marlène 2 Zvv Urk
6 4

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl