hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 22-08-2017

Laatste nieuws

Nieuwe aanvangstijd FC Marlene-ASV/Lebo 20.30 uur.
2017-08-17 07:29:13
Nieuwe aanvangstijd FC Marlene-ASV/Lebo 20.30 uur !!

De 3e oefenwedstrijd van de "Rootring-wijnen" formatie FC Marlene a.s Vrijdag 18.augustus tegen ASV/Lebo van coach/trainer Calvin Blankendaal begint om 20.30 uur in Sporthal Waardergolf en NIET om 21.00 uur.

Begin Augustus is de selectie van de nieuwe coach/trainer Anand Jagdewsing begonnen met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Het is de laatste oefenwedstrijd van de drie (FC Marlene-Veerhuys 3-4, FC Marlene-White Stones 5-2) die gepland stonden.

Vrijdag 25.augustus speelt FC Marlene officieel de 1e wedstrijd thuis tegen GELKO / FS HASSELT om de Benecup aanvang 21.00 uur.

Seizoenskaarten voor alle Competitie/Benecup en KNVB Beker wedstrijden kan je kopen bij Cafe Marlene, pak je voordeel !!
Lees meer »
WIM facility service nieuwe sponsor !!
2017-08-14 17:34:59
WIM facility service

Wie zijn wij.

Marcel Fredriks en Robin Ernest zijn de grondleggers en oprichters van het adviesbureau Wim Facility Services. Marcel en Robin hebben hun kennis en kunde opgebouwd in de facilitaire wereld. Zij hebben het kantoor WIM in IJmuiden geopend om bedrijven van facilitaire aspecten te voorzien. Onder het motto ‘Weten Is Meten’ (WIM) opereren de twee eigenaren onafhankelijk in heel Nederland. Wim Facility Services is een onafhankelijk facilitair adviesbureau dat is opgericht in 2014.

Visie. Samen sterk verantwoord in een veilige, schone en prettige werkomgeving te creëren door openheid en respectvol advies te geven zowel naar de klant als leverancier in alles wat op facilitair gebied te maken heeft in de schoonmaak branche.

Missie.

Een gerenommeerd betrouwbaar en efficiënt adviesbureau te zijn in het adviseren van schoonmaak expertise in Nederland.

Marcel Frederiks - Wim Facility Services.

Wie ben ik: Mijn naam is Marcel Fredriks. Een flexibele, resultaatgerichte adviseur met ruime ervaring binnen de facilitaire schoonmaak branche in de breedste zin van de facilitaire dienstverlening. Mijn managementstijl kenmerkt zich het best als dienend leiderschap: ik zet anderen in hun kracht om zo samen goed te presteren. Ik kan heel goed luisteren waardoor ik goed kan inspelen op de wensen van bijvoorbeeld een klant. Dit in combinatie met mijn communicatieve vaardigheden maakt mij zeker klantgericht. Voor mij is eerlijkheid de basis voor iedere relatie tussen twee of meer mensen. Door mijn praktische instelling ben ik altijd opzoek naar mogelijke oplossingen voor een probleem of vraag. Flexibel, oprecht, positief en verantwoordelijkheid zijn kenmerken die bij mij horen. Daarbij heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij verschillende schoonmaakbedrijven, bedrijfsprocessen en bedrijfstakken. Mijn motto is: “Wie A zegt moet ook B doen”. Wanneer ik een doel voor ogen heb doe ik er ook alles aan om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Robin Ernest - Wim Facility Services.

Wie ben ik: Mijn naam is Robin Ernest. Aan de hand van een paar karaktereigenschappen kan een ieder zich een beeld van mijn persoon vormen. Gedreven, een betrokken persoon, open en eerlijk naar de mensen en met passie voor het facilitair bedrijf waarbij schoonmaak mijn grote liefde is geworden.

Ik ben communicatief vaardig en mede daardoor in staat om met men-sen van verschillende niveaus om te gaan. Door mezelf in de ander te verplaatsen lukt het mij om anderen beter te laten functi-oneren.

Flexibel, oprecht, positief en verantwoordelijkheid zijn kenmerken die bij mij horen. Bij de uitoefening van mijn werk als Inspecteur / controleur en adviseur heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende schoonmaakbedrijven, bedrijfsprocessen en be-drijfstakken.
Lees meer »
Gezocht ook een filmer !!
2017-08-09 21:45:17
FC Marlene zoekt ook per direct voor dit seizoen een filmer voor alle oefenwedstrijden van FC Marlene 1 die nog moeten worden gespeeld en tevens voor alle competitie-beker en eventuele play-offs wedstrijden !!

Ben jij ambitieus en hou van je deze sport en kan/wil voor onze club iets betekenen stuur dan een mail naar bestuur@fcmarlene.nl en of voetbalzaken@fcmarlene.nl
Lees meer »
Gezocht masseur.
2017-08-08 20:49:51
FC Marlene is op zoek naar een MASSEUR (man of vrouw) voor de maandag en/of woensdagavond.

Heeft u interesse reageer dan naar bestuur@fcmarlene.nl en of voetbalzaken@fcmarlene.nl
Lees meer »
BREAKING NEWS BREAKING NEWS !!
2017-08-05 08:56:42
NIEUWE AANVANGSTIJD BENECUP !!

Op 25 Augustus speelt de "Rootring-wijnen" formatie FC Marlene thuis tegen FC Hasselt om de Benecup. LET OP: De aanvang is 21.00 uur !!FC Marlene is op zoek naar een MASSEUR voor de maandag en vrijdagavond. Heeft u interesse reageer dan naar bestuur@fcmarlene.nl en of voetbalzaken@fcmarlene.nl

FC Marlene is op zoek naar VRIJWILLIGERS !!

Heeft u een warm hart voor FC Marlene en wat tijd over of wil u iets voor onze club doen.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers.

Wie wil ons helpen de zaal op de vrijdag middag opbouwen en na de wedstrijd opruimen, ( bij de thuis wedstrijden).

Wij zoeken stewards bij de thuis wedstrijden.

Wij zijn op zoek naar iemand die actief nieuws wil gaan rapporteren van het wel en wee binnen de club en die dit op de site wil zetten, facebook en twitter.
Lees meer »
Seizoenskaarten te koop 2017/2018 !!
2017-08-04 09:30:04
Onze Seizoenskaarten gemaakt door reclamebureau Direxciondm zijn vanaf heden te koop bij Café Marlene voor 50,= euro.

Ze zijn voor alle competitie-beker-beneluxcup- (en eventuele) play-offs wedstrijden.

Ze staan niet op naam, dus als je een keer niet kan, geef ze dan b.v aan je buurman !!

Op de achterkant staat onze clubsponsor "Rootring-wijnen"

Meer info.

Wijnspeciaalzaak Rootring-wijnen

Fnidsen 97

1811 NE Alkmaar

T. 072-5151250

M. 06-42116864

E. info@rootring-wijnen.nl
Lees meer »

CLUBSPONSOR: jeugdopleiding

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl