hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 25-04-2018

Laatste nieuws

Mooi gebaar ZVV 't Knooppunt

2017-06-30 13:00:00

We schrijven 14 April 21:15 uur. De aftrap van de bekerfinale; FC Marlène vs ZVV ’t Knooppunt in Sporthallen-Zuid Amsterdam. In grote getallen zijn de supporters van FC Marlène meegereisd om het 1ste team te ondersteunen in de bekerfinale.

Zoals historie ons doet vertellen was het een bloedstollende finale die in de reguliere speeltijd en verlening eindigde in een 3-3 gelijke stand, en dat betekent: penalty's!

Het doel waar de supporters van FC Marlène staan werd door de scheidrechters uitgekozen als strijdveld voor de strafschoppenserie van beide ploegen. Een van de supporters die achter het doel stond en vol spanning zat te wachten wat de komende minuten zuden brengen is Darren Shellard.
Mobiele telefoon in de hand, een oog op het scherm en de andere op het doel. Daar komt de laatste en beslissende penalty nemer voor FC Marlène aanlopen. Jeroen Kossen; Rustige aanloop , pats, boem binnen. FC Marlène wint de KNVB beker!

Door de ontstane tumult is Darren Shellard zijn mobiele telefoon kwijt geraakt. Daar staat hij dan, zijn clubje wint de beker maar hij is intens verdrietig! Radeloos en ontroostbaar staat hij toe te kijken naar alles wat er om hem heen gebeurt, als hij wordt aangesproken door Amar Zouggaghi (speler van ZVV ’t Knooppunt). Tussen alle emoties door geeft Darren aan wat er is gebeurd en Amar geeft aan dat Darren een nieuwe mobiele telefoon krijgt van ZVV ‘t Knooppunt.

Aangezien Darren een iPhone 4s had en die lastig te verkrijgen is, heeft ZVV ’t Knooppunt haar uiterste best gedaan om hetzelfde model terug te kunnen geven.
Afgelopen dinsdag 27 juni was het dan zover; een nieuwe iPhone 4s werd bij Darren thuis bezorgd door Mo Bouchibti, de nieuwe beleidsbepaler van ZVV ’t Knooppunt.

Namens Darren Shellard en het bestuur van FC Marlène, willen wij ZVV ’t Knooppunt bedanken voor dit mooie gebaar. FC Marlène ziet graag de sportieve strijd tegemoet met ZVV ’t Knooppunt op vrijdag 08-09-2017 om de strijd van de Supercup.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 20 april, 20.30 uur
De Draai, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Leekster Eagles
FC Marlène 2 Leekster Eagles

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 13 april, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Salaam
FC Marlène 2 Salaam
3 4

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl