hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 24-09-2018

Laatste nieuws

FC Marlène nog niet klaar voor Knooppunt

2017-09-11 09:31:46

De SuperCup van het Nederlandse zaalvoetbal staat dit seizoen in de prijzenkast van 't Knooppunt. Als bekerwinnaar mocht FC Marlène de Amsterdammers uitdagen in de seizoensopening, maar een uitdaging werd het voor de regerend landskampioen nooit echt. Na veertig minuten stond er en afgetekende 5-0 op de scoreborden. 
,,Op dit moment zijn zij verder, dat is wel duidelijk. Voor onze spelers zijn deze finales tegen Hasselt en Knooppunt wel een belangrijke ervaring. Dat nemen we mee", aldus coach Anand Jagdewsing. 

Het verschil in ervaring was vooraf een gegeven. FC Marlène bouwt aan een nieuwe ploeg en 't Knooppunt gaat dit seizoen weer vol voor de titel. Daarvoor trok het Adil Zouthane en Mo Attaibi aan, maar de grote man was er eentje uit de eigen gelederen: Ilias Bouzit. FC Marlène had het vooral in de beginfase erg lastig. Daar valt de Heerhugowaarders niet te verwijten dat ze het moeilijk hebben, wel dat ze te weinig de tanden hebben laten zien. Pas na een 2-0 achterstand werd er meer en mannelijker weerstand geboden. In die fase kreeg de FC ook kansen via Issy Hamdaoui en Youri Akkerman, maar de nul bleef op het bord.  Na de rust probeerde Marlène er een wedstrijd van te maken, maar lukte het niet om de aansluiting te vinden. 't Knooppunt voelde zich sterk en dat uitte zich in twee mooie treffers. Eerst danste Zouthane langs de defensie om attaibi een assist te geven, daarna was het Bouzit met een omhaal die de 4-0 bepaalde. De 5-0 van Van Maasbommel maakte de score compleet.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 28 september, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Sporting Harderwijk
FC Marlène 2 Sporting Harderwijk

FC Marlène 2

Bekerwedstrijd

Woensdag 19 september, 20.00 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Volendam ZVV
FC Marlène 2 Volendam ZVV
2 5

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl