hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 21-07-2018

Laatste nieuws

Rabobank nieuwe sponsor van FC Marlene.

2017-09-12 07:12:06

Rabobank Alkmaar e.o. sponsor van FC Marlène.

Het lokale verenigingsleven in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vormt het hart van de sociale cohesie in de regio en dat dragen wij een warm hart toe;wij ondersteunen sport en cultuur in de breedste zin van het woord.Daarom zijn wij trotse sponsor van Futsal Club Marlène.

Wie zijn wij?

Wij zijn Rabobank Alkmaar en omstreken. Eén van de lokale Rabobanken en onderdeel van een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Wij zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed, mét een coöperatieve identiteit. Deze identiteit gaat terug tot het eind van de 19e eeuw, toen boeren de eerste boerenleenbanken oprichtten en die identiteit staat tot op de dag van vandaag centraal in alles wat wij doen.

Onze missie

De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld.

De coöperatie en onze leden

Als coöperatieve bank dragen wij bij aan de maatschappelijke en economische ontwikkeling in de regio Alkmaar en zijn wij gericht op het versterken van individuele mensen, sectoren en de samenleving als geheel. Want samen bereik je meer dan alleen. Daar zetten wij in onze regio Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk op in, samen met onze klanten én met onze partners. Stap voor stap. Zo creëren we echte verandering met impact. Welke? Dat leest u in onze Maatschappelijke Impact. Wij stimuleren betrokkenheid van onze klanten door middel van het lidmaatschap en de ledenraad. Onze ledenraad bestaat uit 27 betrokken leden en vormt een afvaardiging van onze klanten in de regio. Onze leden hebben invloed en zeggenschap over de koers van de bank en gaan regelmatig in gesprek met onze directie over het beleid van de bank en de optimalisering van onze dienstverlening.

Heeft u interesse in het lidmaatschap van onze bank? Neem dan gerust contact met ons op.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 20 april, 20.30 uur
De Draai, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Leekster Eagles
FC Marlène 2 Leekster Eagles
1 2

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl