hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 24-09-2018

Laatste nieuws

FC Marlène steelt een punt in Rotterdam

2017-09-18 08:46:06

Met een man minder scoren, een penalty tegen op acht seconden voor tijd, een ding kun je de ploeg van Anand Jagdewsing niet ontzeggen: veerkracht. In Rotterdam leken de Heerhugowaarders te moeten buigen voor hun opponent. Toch stapte FC Marlene tevreden van het veld, met een puntje. ,,Als je de slotfase nog eens terugspoelt dan horen wij hier met lege handen te staan. Over de hele wedstrijd was het misschien wel de juiste uitslag" , aldus Nigel Wijdenbosch.

Wijdenbosch was in de slotfase van gevierde man bijna de schlemiel geworden. Zette hij in ondertal - Bilal El Abdouni kreeg twee maal geel - zijn ploeg op gelijke hoogte, zijn handsbal werd aan de andere kant bestraft met een strafschop. Vanaf zes meter faalde Charraoui oog-in-oog met een andere sterkhouder van de FCM, doelman Rozenbeek. 

De aanvaller had het goed gezien. Wijdenbosch voelde TPP  delen van de wedstrijd domineren, maar zag ook hoe zijn team qua kansen niet veel onderdeed voor de Rotterdammers. Sterker nog met drie tienmetertrappen aan het einde van de eerste helft had FC Marlène op voorsprong moeten staan. Het vizier stond niet op scherp en  de Spaanse doelman Alvaro deed zijn werk. Op dat moment stond het wel al 1-1. Het Heerhugowaardse doelpunt was van Danny Havermans. 

Na rust nam TPP het heft in handen, maar liep niet verder uit dan 2-1. Daarmee bleef er hoop voor de bezoekers, zelfs toen het de slotfase met drie veldspelers moest uitspelen. Die hoop werd omgezet in een treffer: 2-2. 

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 28 september, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Sporting Harderwijk
FC Marlène 2 Sporting Harderwijk

FC Marlène 2

Bekerwedstrijd

Woensdag 19 september, 20.00 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Volendam ZVV
FC Marlène 2 Volendam ZVV
2 5

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl