hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 24-09-2018

Laatste nieuws

FC Marlene verliest onnodig !

2017-10-08 16:32:33

Marlène wel de complimenten, niet de punten Een piepjong en onervaren FC Marlène heeft landskampioen 't Knooppunt het vuur aan de schenen gelegd. Na een gespannen begin, nam de formatie van Jagdewsing de wedstrijd over en creëerde een 2-3 voorsprong. Slechts door de combinatie van een misser bij het arbitrale trio en de efficiëntie van de Amsterdammers kwam 't Knooppunt nog langszij: 4-3.

Na 10 minuten keek FC Marlène tegen een 2-0 achterstand aan in het huis van de kampioen. Twee persoonlijke fouten werden grandioos afgestraft door de thuisploeg. Zonder Hamdaoui en Dol leek het dan ook een moeilijke avond te worden. Totdat de Heerhugowaarders een stiekeme aansluitingstreffer scoorden. Een prima schot van Cretier werd door Kossen bij de tweede paal ingetikt.

Toen ook Havermans het net vond, groeide het vertrouwen bij blauwwitten. Met 2-2 en goed spel de rust in, hadden weinigen verwacht, behalve misschien coach Jagdewsing. Hij prepareert zijn team al weken zodanig dat zijn spelers het meeste uit hun mogelijkheden halen. Nu nog een klinkend resultaat. Dat leek er te komen toen in de tweede helft goaltjesdief Havermans voor de 2-3 tekende. Ook in de fase na zijn doelpunt was het niet de thuisploeg, maar FC Marlène dat aandrong. Een pechmoment voor Hakopov leverde echter de gelijkmaker voor 't Knooppunt op. Zijn ongelukkige handsbal leidde tot een strafschop: 3-3.

Nadat een vergelijkbare situatie aan de andere kant niet in een strafschop uitmondde, werd Ceyar in een uitbraak getackeld. Dat de scheidsrechters vervolgens de bal drie meter naar voren legden, was voor vriend en vijand een raadsel (zie foto's). Vanaf een meter of zes werd de bal hard binnengeschoten: 4-3. FC Marlène verliet daarmee Amsterdam met opgeheven hoofd, maar zonder punten.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 28 september, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Sporting Harderwijk
FC Marlène 2 Sporting Harderwijk

FC Marlène 2

Bekerwedstrijd

Woensdag 19 september, 20.00 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Volendam ZVV
FC Marlène 2 Volendam ZVV
2 5

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl