hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 24-09-2018

Laatste nieuws

Veel publiek verwacht vanavond !!

2017-10-13 07:37:38

Dames en heren,

Vanavond vrijdag 13.okt speelt FC Marlène haar thuiswedstrijd in de competitie tegen HV/ Veerhuys uit Hoorn.

Alhoewel het seizoen pas net onderweg is, heeft HV/ Veerhuys al een turbulente tijd achter de rug. Aan het eind van de voorbereiding werd er namelijk al afscheid genomen van de net aangestelde nieuwe hoofdtrainer Jaap Kaleveld. Kaleveld werd een gebrek aan communicatie en vakkennis verweten. In zijn kielzog vertrok zoon Ferdy Kaleveld ook bij HV/ Veerhuys. De vervanger werd overigens snel gevonden. Antoine Gooyers, net na negen jaar hoofdtrainer afgezwaaid, besloot de handschoen maar meteen weer op te pakken. Op het oog ook de enige juiste keuze om zo vlak voor de competitie, als je dan toch de trainer ontslaat, terug te grijpen naar zekerheid. In het bekertoernooi ging het nog klungelig mis voor de Hoornaren, maar in de competitie heeft HV/ Veerhuys een aardige start achter de rug. Tijdens de seizoensopener werd Amicitia/ Ben Zeegers met 3 – 2 verslagen en ook Watergras moest er daarna aan geloven met 10 -7. Vorige week werd de eerste nederlaag geleden tegen asv Lebo. Echter met zes punten uit drie duels een prima start.

FC Marlène heeft qua puntentotaal een beroerde start achter de rug. In de openingswedstrijd uit bij TPP werd in de absolute slotfase een punt veilig gesteld, terwijl in de tweede wedstrijd thuis tegen asv Lebo twee punten werden weggegeven. Met nog één minuut te spelen werd een 3 – 1 voorsprong weggegeven. Vorige week leek een zwaar gehavend FC Marlène een megastunt te realiseren, door bij ’t Knooppunt te zegevieren. Echter kon een 3 – 2 voorsprong niet worden vastgehouden en ging ’t Knooppunt er toch met de drie punten vandoor.

De wedstrijd van vrijdag is dus gelijk een hele belangrijke voor de Sport Performance formatie. Met twee punten staan de Waarders namelijk op de één na laatste plaats. Om niet te lang onderin te blijven hangen zijn drie punten noodzakelijk. FC Marlène is echter gewaarschuwd, want in de voorbereiding werd er nog van HV/ Veerhuys verloren.

Voordat de hoofdmacht aantreedt speelt eerst nog Jong FC Marlène haar competitie wedstrijd tegen zvv Urk. De ploeg van coach Carlo van der Waals vloog afgelopen maandag uit het bekertoernooi door een 3 – 2 nederlaag bij Leekster Eagles. In de competitie werd er tot nu toe één keer gewonnen en tweemaal verloren. Zvv Urk speelde tot nu toe twee keer gelijk en verloor één maal.

Mede namens het bestuur van FC Marlène wensen wij u veel plezier bij deze wedstrijden.

Eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 27 oktober uit tegen Hovocubo.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 28 september, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Sporting Harderwijk
FC Marlène 2 Sporting Harderwijk

FC Marlène 2

Bekerwedstrijd

Woensdag 19 september, 20.00 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Volendam ZVV
FC Marlène 2 Volendam ZVV
2 5

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl