hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 21-11-2018

Laatste nieuws

De start van de O17-1

2017-11-23 07:15:00

De eerste confrontatie tussen beide teams op 15 september jl. op de thuisbasis van FCM (De Draai), was geen hele ingewikkelde. White Stones (hierna WS) kwam met iets wat leek op een gelegenheidsteam. Het kon ook wel de gehavende basis zijn, maar in ieder geval moest een veldspeler (een bekende van een aantal van onze jongens) gaan keepen en de wissels waren ook niet overdadig. De einduitslag van die match was niet geheel onverwacht een ruime 7-0 winst voor FCM. Deze confrontatie zou er heel anders uit gaan zien!

Onderweg naar Egmond werden we onaangenaam verrast door de mededeling dat Genovie gestopt was. Zijn kracht en rust aan de bal zal gemist worden. Daar staat tegenover dat hij niet heel veel scoorde, maar die kracht en rust was wel heel lekker! Hoe het ook zij, winnen moest kunnen! Daar aangekomen bleek het eerder gehavende/gelegenheidsteam van WS wat aanvulling gehad te hebben. Ik meende er enkele van te herkennen, waaronder een joch wat speelt of speelde bij AZ! Het keepertje had de wedstrijd ervoor mee gedaan bij de, ik meen, O15 van WS!

De wedstrijd zelf. Tja,....als ik geweten had dat ik een wedstrijdverslag in elkaar zou gaan flansen, dan had ik wel als een of ander Mart Smeets-achtig typ, met een bloknootje op schoot, wat aantekeningen gemaakt. Niet gedaan, dus dan hier maar wat dingen die me zijn bijgebleven: snelle goals waarvan er een aantal zo hard in gingen dat het kleine keepertje de tijd niet had om zn handen uit te steken,....vlotte combinaties,...de achterdeur die toch wel erg ver open stond! Wie die achterdeur nou zover liet openstaan, laat ik over aan de trainer en coach! Voor de statistici onder ons: WS heeft van geen enkel team zoveel doelpunten moeten incasseren in een wedstrijd als van jullie: deze wedstrijd dus 10! Alleen Limmen wist er 6 oktober jl. 9 in te krijgen bij ze. Daar staat tegenover dat WS in staat bleek niet minder als 6 keer in n wedstrijd tegen jullie te scoren! De enige teams die dat ook voor elkaar kregen tegen jullie waren Vennewater O17-1 en Limmen. Dat waren ook meteen de twee verliespartijen van dit seizoen.

Stof tot nadenken??

Groeten, Eric de Ruiter (vader van Scott en trouwe supporter van FCM O17-1)

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 23 november, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Scagha '66
FC Marlène 2 Scagha '66

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 16 november, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 HV/Veerhuys
FC Marlène 2 HV/Veerhuys
2 8

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl