hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 21-11-2018

Laatste nieuws

FC Marlene - ASV / Lebo om de KNVB Beker

2017-12-01 08:24:07

Dames en heren,

Vanavond vrijdag 1.dec speelt FC Marlène de wedstrijd in het KNVB Bekertoernooi tegen asv LEBO uit Amsterdam.

asv LEBO komt dit seizoen al voor de tweede keer langs in de Waardergolf. In september werd er reeds voor de competitie tegen elkaar gespeeld. asv LEBO wist toen in de laatste minuut een 3 – 1 achterstand om te buigen in een 3 – 3 gelijkspel. Afgelopen week leed asv LEBO in competitie verband een kansloze 5 – 0 nederlaag in Zwaag tegen Hovocubo. asv LEBO staat op een zesde plaats met elf punten uit acht duels. In de eerste seizoenshelft treft het nog Groene Ster , Amicitia/ Bert Zeegers en TPP. Daarmee zijn er zeker nog kansen om het jaar 2017 in de top vier af te sluiten. Asv LEBO begon haar bekertoernooi dit seizoen op Texel. De plaatselijke Texel ’94 werd soepel met 10 – 3 verslagen.

Na twee thuiszeges op rij tegen Zvv Volendam en WSV/ FSG Academy, toog FC Marlène afgelopen week vol goede moed naar het verre Limburg om in Roermond aan te treden tegen nieuwkomer Amicitia/ Bert Zeegers. Waar vooraf gehoopt werd om de goede lijn van de laatste weken door te trekken, kwam het van een koude kermis thuis. Na een 2 – 0 ruststand, werd er met maar liefst 6 – 1 verloren van de promovendus. Amicitia doet het trouwens fantastisch als nieuwkomer in de Eredivisie getuige de voorlopige tweede plaats. Alleen op de eerste speeldag werd er een nederlaag geleden en is het dus inmiddels al zeven wedstrijden ongeslagen.

Door de nederlaag heeft de Sports Performance formatie pas op de plaats moeten maken. Met acht punten uit evenzoveel wedstrijden staat het op een negende plaats.

Hiermee dient de blik voorlopig weer naar beneden gericht te worden. In de eerste seizoenshelft treft FC Marlène nog FC Eindhoven, GZV/ Watergras en Groene Ster. Hierin dienen nog een heel aantal punten gehaald te worden om met een goed gevoel de winterstop in te gaan.

Voor FC Marlène begint het bekertoernooi nu pas. Als regerend bekerhouder werd FC Marlène door de KNVB vrijgesteld van de eerste ronde. Daarnaast werd het vrijgeloot voor de tussenronde. In deze tussenronde werd Jong FC Marlène uitgeschakeld in het KNVB bekertoernooi. Uit bij Leekster Eagles met 3 – 2 verloren.

De jacht op een achtste KNVB beker begint dus gelijk met een loodzware tegenstander. asv LEBO is de landskampioen van 2016, maar wist nog nooit tot de finale van het KNVB bekertoernooi door te dringen. Hopelijk kan Anand Jagdewsing vrijdag weer beschikken over routinier Jeroen Kossen.

Mede namens het bestuur van FC Marlène wensen wij u veel plezier bij deze wedstrijd. Eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 8 december uit tegen FC Eindhoven.

Hoofdsponsor: Sports Performance Zaanstad.

Clubssponsor: Rootring-wijnen.

Ga eens naar hun website !!

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 23 november, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Scagha '66
FC Marlène 2 Scagha '66

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 16 november, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 HV/Veerhuys
FC Marlène 2 HV/Veerhuys
2 8

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl