hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 17-10-2018

Laatste nieuws

De revanche van de O11

2017-12-03 22:56:45

Op woensdag 13 oktober waren we afgereisd naar de Wormer om de strijd aan te gaan met K.F.C. Waar we de hele wedstrijd aan elkaar gewaagd waren viel in de laatste minuut de beslissing na een fout van ons achterin. Teleurgesteld gingen de supporters van F.C.M. naar huis.

De return stond afgelopen vrijdag 1 december op de rol. Gerard de coach had de mannen zo op scherp gezet dat wij de wedstrijd met het mes tussen de tanden zou beginnen. Niets bleek minder waard, de aftrap werd K.F.C. verkeerd genomen maar de leidsman van de avond vond het goed. Binnen 20 seconde bolde het net aan de verkeerde kant voor ons, we werden totaal overrompelt. Na ongeveer 2 minuten na de goal van K.F.C. schoten wij uit het niets op de paal. Wat wel verwarrend was was dat de keeper van K.F.C. in het zelfde shirt speelde als zijn teamgenoten.

Wij mochten een intrap nemen maar deden dat zo slecht dat K.F.C. bijna op 0 - 2 kwam. Na 6 minuten bracht Gerard een nieuw 4-tal binnen de lijnen, stand nog steeds 0 - 1. Waar de mannen die op de bank zaten waren op scherp gezet door Gerard en dat was te zien ook dit leverde bijna de 1 - 1 op. De volgende aanval K.F.C. werd er met een teenlengte uitgehaald en wederom weer een aanval van onze zijde. Langzamerhand werden de duimschroeven aangedraaid door F.C.M. maar het doelpunt ontbreekt nog. De kansen waren er echt wel voor rust maar goed spel werd naar mate de tijd weg tikte voor rust onrustiger.

Nadat K.F.C. even niet goed opletten was daar bijna de gelijkmaker. Dat K.F.C. een aantal corners niet goed verwerkte maakte F.C.M. uit de counter de verdiende 1 - 1 met nog 4 minuten op de klok. De tegenstander had moeite om F.C.M. van het lijf te houden door dat we goed ons lichaam gebruikten, wat 2 minuten voor rust de 2 - 1 opleverde. Onze mannen dachten dat ze ook op halve kracht de rust konden bereiken en slordig verdedigen betekende de 2 - 2. Hierna nog een paar hachelijke momenten voor ons doel dus de rust kwam als geroepen. RUST.

Na de rust willen we het soms te mooi doen waardoor we weer in de problemen kwamen, omdat we zelf niet schieten scoorden K.F.C. bijna de 2 - 3. Na verloop van een paar minuten weten onze mannen de druk weer op K.F.C. te krijgen en spelen met alleen niet de keeper op de helft van de tegenstander. De scheidsrechter van dienst had af en toe moeite om alles goed te zien en gaf een onterechte vrije trap wat bijna een doelpunt werd. Wij kregen een corner maar daar werd niets mee gedaan weg kans. 12 minuten voor tijd is de stand nog steeds 2 - 2. Een afstandsschot van ons kwam op de paal en via de keeper werd dit een corner. De corner leverde niets op en 8 minuten voor tijd is de stand nog 2 - 2.

O-11 speelt zodanig dat de kansen er wel zijn maar ze vergeten af te drukken. Het speelt golft heen en weer waar beide partijen tot scoren konden komen. In deze periode van de wedstrijd spelen wij te veel voor eigen gewin, wij moeten de bal laten gaan i.p.v. alles zelf doen. De volgende aanval is hiervan een goed voorbeeld, een aanval over vele schijven wordt met een strakke lage bal afgerond 3 - 2. Ongeveer 2.5 minuut voor tijd had de nekslag moeten zijn maar de scherpte ontbrak. F.C.M. krijgt een vrije trap maar neemt veel te veel tijd dus de vrije trap over naar K.F.C. maar dit leverde voor hun niets op. De mannen speelden de wedstrijd verder prima uit wat de uitslag betekende van 3 - 2.

Ik kijk uit naar het treffen met de koploper ook daar hebben we nog een appeltje te schillen. Wij als supporters wensen de gerard-brigade veel succes bij het vervolg.

sportieve groeten, Marc Groenveld.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 19 oktober, 21.10 uur
De Schelp, Urk

 
FC Marlene 2 ZVV Urk
ZVV Urk FC Marlène 2

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 12 oktober, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Futsal Winsum
FC Marlène 2 Futsal Winsum
3 3

Mededeling

FC Marl√®ne 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl