hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 23-01-2019

Laatste nieuws

FC Marlene-TPP

2018-01-10 17:02:09

Dames en heren,

Aanstaande vrijdag 12.jan speelt FC Marlène haar thuiswedstrijd in de competitie tegen TPP uit Rotterdam.

TPP speelt inmiddels alweer voor het achtste seizoen in de Eredivisie. In haar eerste seizoen op het hoogste niveau behaalde het gelijk haar beste prestatie. FC Eindhoven riep in de finale om het landskampioenschap TPP uiteindelijk een halt toe. Dit seizoen presteert TPP wisselvallig. Zo werd er bijvoorbeeld thuis met 3 – 1 gewonnen van Hovocubo en met 6 – 2 van asv LEBO, maar daar tegenover staat net zo makkelijk een dikke 5 – 1 nederlaag bij HV/ Veerhuys. Met twaalf punten uit tien wedstrijden staat het op de negende plaats, maar met nog een inhaalwedstrijd tegoed, kan het naar de zevende plek klimmen.

FC Marlène sloot 2017 helaas in mineur af door in Vlissingen onnodig van Groene Ster te verliezen. Waar FC Marlène legio kansen onbenut liet, was Groene Ster uiterst effectief, met een 6 – 4 nederlaag als gevolg. Door de nederlaag heeft de Sports Performance formatie pas op de plaats moeten maken. Waar het bij een overwinning naar plek vier was gestegen, is plek zeven nu de realiteit. De achterstand op plek vier (Groene Ster) is echter maar vier punten, waardoor er in de tweede seizoenshelft zeker nog van alles mogelijk is. Wil FC Marlène echter mee blijven doen om de play off plaatsen, dan is een overwinning komende vrijdag wel een vereiste.

De uitwedstrijd op de openingsdag van de competitie leverde FC Marlène een gelukkig punt op. Met nog ruim drie minuten op de klok kwam TPP op voorsprong, maar binnen de minuut maakte FC Marlène, in ondertal, middels een eigen doelpunt van TPP weer gelijk. Acht seconden voor tijd leek het toch nog fout te gaan toen TPP een strafschop kreeg, maar deze werd voor de Rotterdammers jammerlijk gemist.

FC Marlène wist wel door te dringen tot de laatste acht van de KNVB Beker. In een prachtige wedstrijd werd asv LEBO met 4 – 3 verslagen. In de kwartfinale gaat het op zaterdag 3 februari op bezoek bij FC Eindhoven. Vrijdag echter eerst de zeer belangrijke competitie wedstrijd tegen TPP.

Jeroen Kossen zal vrijdag zijn 500ste wedstrijd in het eerste van FC Marlène spelen. Kossen, die in 2004 al zijn debuut maakte in de hoofdmacht en twee seizoenen later een vaste waarde werd, heeft met FC Marlène alles gewonnen wat er te winnen valt. Meerdere landstitels, KNVB Bekers, Super Cups en Benelux Bekers staan op zijn palmares. Afgelopen seizoen nog schoot Kossen, FC Marlène, via zijn beslissende strafschop naar haar zevende KNVB Beker in de historie.

Voor de wedstrijd zal voorzitter Ad Molenaar Jeroen toe spreken en na de wedstrijd is IEDEREEN van harte welkom in Cafe Marlene om het feest verder te vieren met diverse verrassingen/optredens waar je bij moet zijn.

Voordat de hoofdmacht aantreedt speelt eerst Jong FC Marlène haar thuiswedstrijd tegen Honselersdijk. De uitwedstrijd eindigde in een kansloze 6 – 1 nederlaag. Jong FC Marlène heeft de punten keihard nodig, aangezien de laatste zes wedstrijden allen werden verloren. Met slechts negen punten uit elf wedstrijden staat Jong FC Marlène op een tiende plaats.

Mede namens het bestuur van FC Marlène wensen wij u veel plezier bij deze wedstrijden.

Eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 19 januari uit tegen asv LEBO.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 25 januari, 21.30 uur
De Sypel, Harderwijk

 
Sporting Harderwijk FC Marlene 2
Sporting Harderwijk FC Marlène 2

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 18 januari, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 LTC
FC Marlène 2 LTC
5 5

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl