hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 26-04-2019

Laatste nieuws

De kraker: FC Marlene - FC Eindhoven

2018-10-10 07:49:22

Dames en heren, aanstaande vrijdag speelt FC Marlène haar thuiswedstrijd in de competitie tegen FC Eindhoven.

Grootmacht FC Eindhoven heeft een dramatisch vorig seizoen achter de rug. Het hele seizoen bivakkeerde het in de onderste regionen. Pas nadat het na de winterstop twee Brazilianen had laten invliegen ging het langzaam beter. Op de allerlaatste speeldag wisten de Eindhovenaren zich pas veilig te spelen. Hoogtepuntje was wel nog het bereiken van de KNVB Bekerfinale, maar deze werd kansloos met 4 – 0 verloren van Hovocubo.

Van de zomer wist FC Eindhoven zich aardig te versterken met onder andere Jamal el Ghannouti, Jordy Martinus en Manuel Kuijk. Daarnaast bleef de Braziliaan Raphinha. Doordat Hovocubo naast de KNVB Beker ook de landstitel pakte, mocht FC Eindhoven dit seizoen starten met de strijd om de Supercup. In Hoorn werd met 3 – 1 verloren.
In de competitie is FC Eindhoven uitstekend gestart met vier overwinningen op rij. ZowelFutsal Apeldoorn, Zeemacht, Groene Ster als Tigers Roermond werden met duidelijke cijfers verslagen. Tegenvaller voor FC Eindhoven is dat het zich de rest van het seizoen moet stellen zonder keeper Pieter Grimmelius. Een kruisbandblessure met daarbij een ingescheurde meniscus houdt hem de komende negen maanden aan de kant.

FC Marlène is ook uitstekend aan het seizoen begonnen. Nadat de eerste twee wedstrijden van het seizoen al werden gewonnen, ging twee weken geleden ook landskampioen Hovocubo in een spannende wedstrijd met 3 – 2 aan de zegekar.
Waar de Sports Performance FC Marlène formatie voor rust meer afstand had moeten nemen van Hovocubo, was het na rust Hovocubo wat langzaam maar zeker De Waarders achteruit drong. De opgelopen 2 – 0 achterstand werd door Hovocubo weggewerkt en in de laatste minuten leek het erop of FC Marlène zich met maximaal één puntje tevreden moest stellen. Niets was echter minder waar, want via een goal van nieuwkomer Hoessein Jabir werden de drie punten toch in Heerhugowaard gehouden. Afgelopen vrijdag kwam daar nog een vierde overwinning bij. In Rotterdam werd Feyenoord Futsal overtuigend met 7-2 verslagen. Mo Attaibi was met drie doelpunten de grote man aan de kant van de equipe van Anand Jagdewsing. We kunnen komende vrijdag dus spreken van een regelrechte topper.FC Eindhoven en FC Marlène zijn als enige twee ploegen nog zonder puntverlies, waardoor de koppositie op het spel staat.

Voorafgaand aan deze kraker speelt Jong FC Marlène haar competitie wedstrijd tegen Futsal Winsum. Na een zege in de seizoensouverture, wacht de formatie van Carlo van der Waals alweer drie wedstrijden op een overwinning. Het zou lekker zijn als dit vanavond tegen Futsal Winsum gaat lukken. Futsal Winsum won tot nu toe één van haar drie wedstrijden dit seizoen.

Mede namens het bestuur van FC Marlène wensen wij u veel plezier bij deze wedstrijden.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 26 april, 19.45 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 VV Brielle
FC Marlène 2 VV Brielle

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 12 april, 21.15 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 Leekster Eagles
FC Marlène 2 Leekster Eagles
3 6

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl