hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 24-03-2019

Laatste nieuws

Peter Rozenbeek is mijn grote voorbeeld

2018-10-15 13:34:03

Duncan Burggraaf krijgt privé training van Stefan Dol
AVENHORN – Duncan Burggraaf, in oktober dertien jaar, heeft al een grote periode voetbal achter de rug. Veldvoetbal bij het plaatselijk Kwiek ’78 en sinds anderhalf jaar zaalvoetbal bij FC Marlène. Een voorkeur voor een van de sporten? ’Zaalvoetbal’ klinkt het zeer overtuigend.
Geboren in Midwoud en sinds zijn vierde met zijn ouders verhuisd naar Avenhorn. En enkele honderden meters afstand van voetbalvereniging Kwiek ’78. Op zijn vijfde speelde Duncan al in het shirt van Kwiek ’78. ‘’Ik speelde bij de kabouters. Maar aan het einde van het seizoen ben ik er mee gestopt. Ik vond het niet leuk.’’

Kleine man
Na een jaartje niets doen ging Duncan toch weer spelen. Als speler, maar ook veelvuldig als keeper. ‘’Ik moest een paar keer invallen als keeper en na een paar wedstrijden werd het mijn vaste plek.’’ De kleine man in zo’n groot doel, maar de leerling van het OSG in Hoorn verweerd zich altijd manmachtig.

Instuif FC Marlène
Naast het veldvoetbal, waar Duncan al contact had met Stefan Dol, die een Voetbalschool heeft, werd Duncan geattendeerd op een instuif die bij FC Marlène gehouden zou worden. ‘’Dat vond ik geweldig en ben ook lid geworden. Ik speel nu anderhalf jaar bij Marlène. Vorige seizoen verloren we alle wedstrijden, maar dit seizoen gaat het stukken beter. Ik ben keeper van onder 15-2 en reserve doelman bij onder 15-1.’’ Duncan krijgt al een aantal privé trainingen van Stefan Dol en er is duidelijk een verbetering zichtbaar.

Peter Rozenbeek
Als Duncan zou moeten kiezen tussen het veld en de zaal, zou hij voor de zaal kiezen. ‘’Het doel is een stuk kleiner,’’ lacht hij. ‘’Maar in de zaal gaat het goed. Ik heb al twee trainingen van Peter Rozenbeek gehad. Wat een fantastische keeper. En ik heb een handschoen van hem gekregen.
Voor mij is hij een groot voorbeeld. Omdat wij regelmatig op de vrijdagavond spelen, heb ik weinig wedstrijden van het eerste team kunnen zien. Dat is jammer.’’ Maar Duncan zal vanavond wel van de partij zijn. Als ‘speler van de week’ waar hij een heuse VIP behandeling krijgt.

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 22 maart, 20.30 uur
Vredehof, Hoorn

 
HV Veerhuys FC Marlene 2
HV/Veerhuys FC Marlène 2

FC Marlène 2

Competitiewedstrijd

Vrijdag 15 maart, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 OS Lusitanos
FC Marlène 2 OS Lusitanos
4 4

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl