hoofdsponsor: Dichtbij.nl
jeugdsponsor: Rootring-wijnen
kledingsponsor: Joma
communicatiepartner: REYEZ!

Laatste update: 17-06-2019

Laatste nieuws

Mooi stukje van onze Media-Sponsor Nieuwsblad De Koerier

2019-03-26 08:26:51

HEERHUGOWAARD FC Marlène is een mooie club waar iedereen eigenlijk wel wil voetballen. De club heeft me de afgelopen jaren de mogelijkheid gegeven mijn diploma's te halen. Het is mooi dat ik komend seizoen de kans krijg om samen met Marciano de technische staf te vormen."

AVONTUUR
De 45-jarige Carlo van der Waals werd onlangs benoemd tot nieuwe hoofdtrainer van de Heerhugowaardse zaalvoetbalclub. Met de benoeming van Marciano Boumann als assistent is de in Heemskerk geboren van der Waals zeer content. "Marciano ken ik nog toen ik hier bij Marlène begon in de jeugd. Hij was als speler heel goed en heeft niet alleen hier met succes gespeeld. Ook was hij succesvol als speler van West Stars en FCK de Hommel. Marciano heeft echt op het allerhoogste niveau gespeeld" aldus Carlo die uitkijkt naar de samenwerking. Dat doet Marciano Boumann zelf ook. De in Almere woonachtige interieurbouwer heeft veel zin in zijn nieuwe avontuur. "Ik ben nu actief als assistent bij Lelystad 67 dat in de tweede klasse speelt van het zaterdagvoetbal. Samen met Eric de Jongh. Ik ken Eric van de periode dat we samen in de zaal speelden en landskampioen werden. dat staat nu voorop, maar ik heb ook veel zin in mijn nieuwe avontuur en de samenwerking met Carlo na de zomer."

PLAY OFFS
Dat de Waardse eredivisionist een trainer in huis gehaald heeft die op het allerhoogste niveau heeft gespeeld, in de zaal en op het veld, geeft de ambities weer van de club. Door de ruime zeges afgelopen week op Groene Ster en Tigers Roermond heeft FC Marlène zich zeker geplaatst voor de play-offs. Een niveau waar Boumann graag voor gaat. "Dat is het mooiste voor elke sportman. Spelen om de prijzen, volle tribunes en spanning. Het is altijd mijn drijfveer geweest als speler. Ik verwacht dat ik die ervaring kan overbrengen op de spelers hier."

BENELUXCUP
Boumann werd meerdere keren landskampioen, bekerwinnaar en speelde een Europees kampioenschap met Oranje. Als speler hielp hij Marlène mede aan de Benelux cup in 2011.

Ik denk dat ik als trainer streng maar rechtvaardig ben. Ik communiceer veel met mijn spelers, aldus Carlo die zeven jaar terug werd benaderd om wat bij de jeugd te doen in Heerhugowaard. Die ervaring nam hij mee toen hij overstapte naar de senioren. Eerst als assistent van Anouk Roest en dit jaar bij Anand Jagdewsing. Daarbij is hij ook coach van Marlène 2. De ins and outs van de club en de huidige selectie kent hij meer dan voldoende. De komende weken zal het duo regelmatig overleggen. "Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Maar eerst richten we ons op deze competitie. Ik verwacht dat we de play-offs gaan halen", zo vertelt Carlo na de 7-2 zege op de naaste concurrent uit Vlissingen.

INSTITUUT
Ook Marciano Boumann zag vrijdagavond dat zijn nieuwe vereniging veel klasse in zich heeft. "Ik ben deze club altijd blijven volgen. Marlène is toch een soort instituut in de zaalvoetbalwereld. Veel eredivisiespelers zijn hier opgeleid. Ik had nooit verwacht hier als trainer terug te keren, dat het toch gebeurt is wel heel erg leuk"Foto: Sander Kaaij

Redactie: Wilfred van den Hoven

Jeugdsponsor

Jeugdsponsor

Subsponsors

Subsponsors

Bordsponsors

Bordsponsors

Spelersponsors

Spelersponsors

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 17 mei, 20.30 uur
De Doorbraak, Warmenhuizen

 
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlene 2
VIOS'79/Gomes Noord-Holland FC Marlène 2

FC Marlène 2

Nacompetitie

Vrijdag 10 mei, 19.30 uur
Waardergolf, Heerhugowaard

 
FC Marlene 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
FC Marlène 2 VIOS'79/Gomes Noord-Holland
3 4

Mededeling

FC Marlène 1 Wilt u de wedstrijd- aankondigingen van FC Marlène in uw mailbox ontvangen?
Meld u dan aan via info@fcmarlene.nl