Hoofdsponsor mannen

Hoofdsponsor vrouwen

Hoofdsponsor jeugd

Sponsor jeugd

Talentvolle doelman Mats Tromp kijkt uit naar nieuw seizoen

23 juli 2024 09:47

We gaan weer verder waar we gebleven waren bij de start van de zomerstop met het voorstellen van onze selectie. Na Floris Kemps, Steije Kee, Mika Spigt, Sem Besseling, Boyd Fielmieg, Marwan Yahiaoui en Quinten Faber is het deze keer de beurt aan Mats Tromp, onze jonge talentvolle doelman.

Met de 17-jarige Mats Tromp heeft de club een echt Heerhugowaards talent in huis die al sinds zijn negende (in 2016) uitkomt voor FC Marlène en de hele jeugdopleiding doorliep. Mats, op het veld uitkomend voor SVW ’27, weet dat hij eerste doelman Mika Spigt voor zich moet dulden, maar heeft geduld en is vooral bezig om zich door te ontwikkelen. En ondanks zijn jonge leeftijd mocht hij afgelopen seizoen al zijn eredivisiedebuut maken in de uitwedstrijd bij ZVV Kroeven, hetgeen hij naar behoren deed.

Tromp ziet dat debuut als een voorlopig hoogtepunt, maar ziet ook de nationale kampioenschappen met de O17 en O19 als hoogtepunten en hoopt daar de komende jaren nog vele hoogtepunten aan toe te voegen.

Mats verwacht dan ook dat er komed seizoen weer mooie dingen staan te gebeuren: “Ik verwacht een leuk seizoen met veel jonge jongens, die heel graag willen. En het zou mooi zijn als we wederom als team zijnde kunnen verassen met goed voetbal. En met goede resultaten”.


Stersponsoren

10 oktober 2024 13:39
HEERHUGOWAARD - Ruim een week voor de competitie in de eredivisie van start gaat kan FC...
Heren Nieuws
5 oktober 2024 07:11
Kort voor de interland-break hebben de vrouwen van FC Marlène hun koppositie in de eredivisie luister...
Nieuws Vrouwen
28 september 2024 10:18
In de Eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen heeft FC Marlène zijn derde wedstrijd op rij gewonnen. Tegen...
Nieuws Vrouwen